#

Laktik-Oksi

Laktik-Oksi/h2>

  • Rangsizdan shaffof yoki bir oz opalaksirlanuvchi suyuqlikdir o‘ziga xos hidli sariq ranggacha.
  • O‘z tarkibida ta’sir etuvchi moddalar sifatida to‘rtlamchi elementlar kompleksini o‘z ichiga oladi ammoniy birikmalari (alkildimetilbenzilammoniy xlorid va didetsildimetilammoniy xlorid - 30%), vodorod peroksidi - 5,5%, shuningdek sut kislotasi, sirt-faol moddalar va yordamchi komponentlar.
  • Ishlab chiqaruvchining ochilmagan qadog‘idagi vositaning yaroqlilik muddati 5 yilni tashkil etadi. Vositaning ishchi eritmalarining yaroqlilik muddati 35 sutkani tashkil etadi yopiq idishlarda saqlash.
  • Vosita keng spektrga nisbatan antimikrob faollikka ega grammanfiy va grammusbat bakteriyalar (shu jumladan qo‘zg‘atuvchilar sil kasalligi)

- dezinfeksiyalash uchun, shu jumladan sterilizatsiya oldi tibbiy buyumlarni qo‘lda tozalash

- dezinfeksiyalash uchun, shu jumladan sterilizatsiya oldi metalldan tayyorlangan jarrohlik va stomatologiya asboblarini tozalash mexanizatsiyalashtirilgan usulda istalgan kabi

- tibbiy buyumlar, butlovchi qismlarni dezinfeksiyalash uchun narkoz-nafas olish apparatlari, so‘rish tizimlari detallari stomatologiya qurilmalari, so‘lak so‘rgichlar, tupurgichlar, alginat, silikon va boshqalardan tayyorlangan stomatologik nusxalar. materiallar, poliefir smola, metallardan tayyorlangan tish protez zagotovkalari, keramika, plastmassalar

xonalardagi yuzalarni, qattiq mebellarni dezinfeksiyalash uchun texnik uskunalar, priborlar va apparatlarning tashqi yuzalari, laboratoriya, dorixona idish-tovoqlari, bemorlarni parvarish qilish buyumlari, ajralmalar, yig‘ish anjomlari, rezina gilamchalar, B va V, poyabzallar

- xonalardagi yuzalarni, qattiq mebellarni zararsizlantirish uchun, priborlar va apparatlarning tashqi yuzalarini farmatsevtika va qishloq xo‘jaligi korxonalarida profilaktik dezinfeksiyalash sterillanmagan o‘simliklarni ishlab chiqarish bo‘yicha biotexnologiya sanoati C va D tozalik sinflari xonalaridagi dori vositalari bosh yig‘im-terimni o‘tkazish uchun.

Qo‘llash bo‘yicha yo‘riqnoma